Organize autumn's meetings in Calliola

Erikoisen kevään ja kesän jälkeen on taas lupa kokoontua yhteen ja tavata työyhteisö ja asiakkaat kasvokkain hyvistä turvaväleistä edelleen huolehtien.


Meillä Calliolassa on upeat mahdollisuudet järjestää tilaisuuksia, joissa turvavälien pitäminen ja turhien kontaktien välttäminen onnistuu helposti. Jokaiseen kokoustilaamme on oma sisäänkäynti suoraan merellisestä pihapiiristämme ja monissa kokoustiloistamme on myös omat wc-tilat. Illallisillakin yksityisyys ja turhien kontaktien välttäminen on huomioitu; jokaiselle ryhmälle järjestyy aina oma, viihtyisä illallistila. 

Eikö olisikin mahtavaa tarjota tiimille jotain erilaista ja arjesta poikkeavaa kesän jatkoksi ja kokoontua samalla pitkästä aikaan yhteen? 

Calliola sopii jokaiselle. Johtoryhmät voivat tehdä strategioita, esimiehet luoda suunnitelmia ja tiimit vahvistaa yhteishenkeä. Calliola luo sopivan ilmapiirin ja elämyksen kaikille henkilöstö- ja asiakasryhmille iästä ja toimialasta riippumatta. Luonto, meri ja rauhallinen sijaintimme nostavat jokaisen tapahtuman laatua ja onnistumista. Ravintola Calliolan herkullinen lähi- ja luomuruoka kruunaa tilaisuuden. 

Lue lisää kokouspalveluistamme täältä ja ota yhteyttä varataksesi oma tilaisuutesi.

Pandemia-ajan erikois- ja turvallisuusjärjestelyihimme voit tutustua tästä.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUKAVIA KOKOUSPÄIVIÄ CALLIOLAAN!

CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png