Search
  • Hannu Korhonen

Calliolassa lähiruoka on todellakin lähiruokaa


Viikolla 37 kävimme hakemassa sorsat suoraan lennosta Viltgårdenin riistatilan mailta, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Calliolasta. Metsästäjänä kukas muu kuin meidän keittiömestarimme Jocke, joka loihtii riistasta uskomattomia makuelämyksiä.

Kuten Viltgården sivuilta voimme lukea, riistalihan syöminen on ekoteko.

Kotimainen kestävästi pyydetty riista on ympäristön kannalta oiva vaihtoehto. Riistaeläimet elävät vapaana luonnossa käyskennellen ja syövät metsän antimia. Riistan hiilijalanjälki on todella pieni. Se ei vaadi tuotantolaitoksia eikä tuotettua rehua ravinnokseen eikä antibiootteja jotka kerääntyvät lihaan ja kulkeutuvat luontoon.

Heinäsorsaa, paahdettuja juureksia ja kanttarellicremea - olkaa hyvä!


158 views0 comments
CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png