Search
  • Maiju ja Kari Kasanen

Elämyksiä ja tapahtumia Calliolassa jo 20 vuotta


Rauhallisuus, luonto ja yhteisöllisyys ovat tämän ajan ilmiöitä. Yritysten ja julkisten organisaatioiden kokouksissa ja tilaisuuksissa haetaan samanaikaisesti sekä elämyksiä, rauhaa että tehokkaita kokouksia. Organisaatioiden vahvimpia menestystekijöitä ovat vahva kulttuuri sekä sitoutuneet ja motivoituneet työntekijät. Calliolan kokoukset suunnitellaan jokaiselle ryhmälle yksilöllisesti ja tilaisuudet toteutetaan suurella sydämellä ja pitkäaikaisella kokemuksella.

Tunnelmalliset, yksilölliset häät ovat monen hääparin suuri haave. Calliolan koko viikonlopun sukulaisia ja ystäviä yhdistävä hääkonsepti on saavuttanut suuren suosion. Yksityisyys, rauha ja suomalainen lähiruoka yhdistettynä upeisiin tiloihin ja hyvään palveluun mahdollistavat ainutkertaisen hää- ja juhlaelämyksen.

Calliolan vauhdikas tarina on täynnä suomalaista saariston historiaa ja elämää. Meren rannalla, Rågön saarella Raaseporin Snappertunassa sijaitseva saaristolais- ja maanviljelystila muuttui 1960-luvulla oopperalaulaja Timo Mustakallion ( taiteilijanimeltään Timo Callio ) omistuksessa lomakyläksi. Mustakallion jälkeen Calliola oli Säästöpankkien johdon ja henkilöstön lomakylä lähes kymmenen vuotta. Vuonna 1997 Calliolan historian lehti kääntyi. Tunnettu koulutus- ja konsulttialan yrittäjäperhe Maiju ja Kari Kasanen hankkivat Calliolan omistukseensa ja huolelliseen hoitoonsa. Maijun ja Karin haaveena oli suunnitella ja toteuttaa erilainen, laadukas ja kodinomainen paikka kokous- virkistys- ja juhlakäyttöön. Työtä on tehty suurella sydämellä ja tänään Calliola tunnetaankin monipuolisista ja tunnelmallisista tiloistaan, huippukokkien valmistamasta lähiruoastaaan sekä asiakkaita lämmöllä palvelevasta henkilökunnastaan. Calliola on paikka, jonne kerran käytyään haluaa palata uudelleen.

Suomen juhliessa 100-vuotista itsenäisyyttään, me voimme tänä juhlavuotena viettää Calliolan 20-vuotisjuhlakautta. Muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa panostamme Calliolassa vahvasti palveluidemme laatuun muun muassa näiden uusien verkkosivujemme myötä.


560 views0 comments
CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png