TESTIMONIALS

Kaikkea muuta kuin normikokemus

Yli 20 huippubaarimestaria 18 eri maasta saapui Calliolaan Finlandia Vodka Spirit of the Midnight Sun -tapahtumaan. Snappertunan saaristolaismaisemissa kansainväliset vieraat tutustuivat suomalaiseen luontoon ja sen antimiin, kouluttautuivat alan viimeisimpiin innovaatioihin, nauttivat lähiruuasta ja kehittivät täydellisiä juomasekoituksia. 

Finlandia Vodka Spirit of the Midnight Sun järjestettiin nyt toista kertaa Calliolassa, nimensä mukaisesti juhannusviikolla. Luovuuteen ja innovointiin painottuvan koulutustapahtuman isäntänä toimi Finlandia Vodkan Global Master Mixologist Pekka Pellinen.

- Vieraamme ovat hyvin kansainvälisiä ja nähneet monia upeita paikkoja ympäri maailman, joten sanoimme jo lähtökohtaisesti ehdottoman ein perinteisille hotelleille ja konferenssikeskuksille. 

Ohjelman suunnitteli ja toteutti tapahtumamarkkinointitoimisto Tapaus Oy, jonka ammattilaiset aikoinaan ehdottivat Pelliselle Calliolaa.

- Calliola vastaa kokonaisuutena meidän tarpeisiimme ja ohjelmasisältöömme täydellisesti. Halusimme tarjota vieraillemme brändiimme sopivan ympäristön: puhdasta, suomalaista luontoa, metsää ja merta yhdistettynä korkeatasoisiin majoitus- sauna- ja ravintolapalveluihin. Nämä kaikki löytyvät Calliolasta.

 

Finlandia Vodkan koulutusohjelman tavoitteena on kehittää uusia, innovatiivisia coctaileja, inspiroitua ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnosta ja oppia hyödyntämään luonnon antimia baarimestarin työssä. Ohjelmaan kuuluu myös tiimityöskentelyä pop up -baarin juomatuotteiden luomisessa.

- Lähdimmekin seuraavana päivänä vierailulle Finlandia Vodkan lähteelle Rajamäelle, jossa baarimestarit pääsivät tutustumaan Finlandia Vodkan valmistukseen ja maistamaan suoraan maan uumenista pumpattavaa lähdevettä. Calliolan sijainti vain puolentoista tunnin matkan päässä sekä Helsingistä että Rajamäeltä on ihanteellinen, ja se oli myös osaltaan ratkaiseva tekijä tapahtumapaikan valinnassa.

Monipuoliset tilat ja joustavat palvelut

Ryhmän tukikohtana toimi osittain veden päällä sijaitseva Venevaja. Sen keittiön yhteyteen rakennettiin baari erilaisia reseptitestailuja varten. Lähes sadan neliön Venevajan jatkeena toimii merelle aukeava terassi, jossa luovaan ajattelutyöhön virittäytyminen kävi kuin itsestään.  

Ohjelmaan kuului myös asiantuntijaluentoja, kuten hyvinvointiin ja työssäjaksamiseen, juomasekoituksiin ja niiden valmistukseen sekä luonnosta saataviin raaka-aineisiin liittyen. Luentonsa päätteeksi villiyrttiguruna tunnettu kokki ja kirjailija Sami Tallberg valmisti viiden ruokalajin illallisen yhdessä Calliolan omien kokkien kanssa. Menu koostui ympäröivästä luonnosta saaduista raaka-aineista ja se nautittiin Venevajan terassilla keskiyön auringon alla. Asiapainotteisen sisällön vastapainoksi Calliolassa myös saunottiin, kalastettiin ja kanoottiretkeiltiin

- Olen saanut ainoastaan erinomaista palautetta vierailtamme. Paitsi ympäristön, myös tilojen monipuolisuus tekee Calliolasta erityisen. Olimme täysin omassa rauhassa, vaikka paikalla oli muitakin ryhmiä. Tällainen yksityisyys ei perinteisessä hotellissa onnistu. Calliola tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja, myös sään vaihtelut huomioiden. Jos emme olisi voineet huonon kelin vuoksi nauttia illallista ulkona, IdeaCallio olisi tarjonnut hienot puitteet sisätiloissa. Huippuluokan tapahtumissa on oltava aina myös plan B. Lähes kaiken nähneille vieraillemme Calliola oli täysin uniikki elämys, aidosti once in a lifetime -kokemus. 

 

Ensiluokkainen brändikokemus 

Finlandia Vodkan brändifilosofiaan kuuluu vahvasti suomalainen, puhdas luonto, lähdevesi ja yöttömän yön taika. Calliolan sijainti vehreän ja merellisen luonnon ympäröimänä sekä korkeatasoinen palvelutarjooma mahdollisti Finlandia Vodka Spirit of the Midnight Sun -tapahtumalle upean brändikokemuksen. Ympäri maailman Calliolaan saapuneet baarimestarit pääsivät kokemaan suomalaisen luonnon kauneuden ja vehreyden parhaimmillaan. Vieraat keräsivät muun muassa koulutuksessa ja uusien coctailien luomisessa tarvittavat raaka-aineet lähimetsästä. Puhtaiden, itse kerättyjen luonnon antimien, kuten kuusenkerkän ja villiyrttien käyttö oli monelle jo itsessään unohtumaton kokemus.

Kioskedin globaali työyhteisö kohtaa Calliolassa

Suomen kovimmaksi kasvuyritykseksi valittu, digitaalisia mainospalveluja kehittävä ja tarjoavaKiosked vieraili jo toista kertaa Calliolassa. Kiosked World Camp on vuosittain koko henkilökunnalle järjestettävä tapahtuma, jossa rakennetaan yhteistä yrityskulttuuria ja juhlistetaan yrityksen suomalaisia juuria. Lähes 100 osallistujan tapahtuma vaatii myös fasiliteeteiltä paljon. Kioskedin Espoon pääkonttorilla toimistopäällikkönä työskentelevä Noora Suojansalo muistelee kartoittaneensa henkilöstötiimin kanssa sopivaa tapahtumapaikkaa pitkin rannikkoseutuja aina Helsingistä Naantaliin.

Olimme käyneet jo muutamassa kohteessa paikan päällä, mutta kun ajoimme Calliolan porteista sisään, tiesimme heti, että tässä se on! Calliolan uniikki miljöö ja kokonaisvaltainen elämyksellisyys on meidän tarpeisiimme aivan täydellinen.

Neljällä mantereella toimivassa yrityksessä on otettava huomioon monia kulttuuriin liittyviä asioita – myös tapahtumien järjestämisessä. People & Culture -toiminnoista vastaava Senior Vice President Berit Virtanen-Thewlis kertoo, että työntekijöistä löytyy 32 eri kansallisuutta, ja erityistoiveita on monenlaisia aina ruoka-aineista majoituksen järjestämiseen. 

Calliolassa olemme saaneet nauttia upeista ruoista, moneen taipuvista majoitustiloista, innostavista aktiviteeteista ja saaristolaistunnelmasta. Pelkästään näin ison ryhmän liikuttaminen aiheuttaa haasteita ja myös aikataulujen venymistä, mutta niin on venynyt Calliolan joukotkin. Kaikki on toiminut aivan loistavasti! Calliolan henkilökunnan hyvä kielitaito on meille iso plussa. He myös ymmärsivät hienosti hyvinkin erilaisia toiveita ja tarpeita, ja tekivät kyllä ihan kaikkensa meidän eteen. Missään kohtaa ei tullut tunnetta, että jokin asia olisi ollut hankalaa hoitaa tai järjestää.

Kiosked World Campin ohjelma rakennetaan yhteistuumin. Osa on Nooran ja tapahtumatiimin suunnittelemaa ja toteuttamaa, osa Calliolan tai heidän yhteistyökumppaneiden järjestämää. On tehty venematkoja, tiimityöskentelypisteitä luonnon helmaan ja ulkopelejä temppuratoineen. Tänä kesänä muun muassa merirosvoiltiin. Nooran mukaan maailman metropoleista paikalle saapuneille jo Calliola itsessään on ollut valtava elämys.

Monille on täysin uusi ja erilainen kokemus viettää aikaa puhtaassa ilmassa merenrannalla, luonnon ympäröimänä – ja niin, saatikka sitten suomalaisessa saunassa. Varsinaiseksi hitiksi onkin muodostunut meidän Sauna Personality -kisa, jossa voiton saa henkilö, joka on eniten osoittanut aito innostusta ja rohkeuttakin tämän suomalaisen perinteen parissa. Kisan voitto on molempina vuosina mennyt, kuinka ollakaan, ulkomaille!

Calliolasta löytyy kaikki ja enemmänkin

Microsoftilla tapahtumia järjestävälle Mia Raitaselle Calliola on tuttu paikka jo seitsemän vuoden ajalta. Yhtiön eri yksiköt ovat vierailleet Calliolassa kymmenkunta kertaa. Mia ei aina välttämättä itse osallistu järjestämiinsä tapahtumiin, joten niin fasiliteettien kuin palvelunkin täytyy olla ehdottomasti kunnossa.

Vastuuhenkilönä minulle on kullanarvoista, että voin luottaa kaiken sujuvan 100%. Näin on Calliolassa ollut joka kerta. Haluamme myös tukea yksityisiä palveluntarjoajia ja perheyrityksenä Calliola on juuri sitä. Meille on myös tärkeää, että paikka on kohtuullisen lähellä Espoota, jossa toimistomme sijaitsee. Lisäksi arvostamme Calliolan tarjoamaa lähiruokaa.

Tällä kertaa Calliolaan saapui myyntiyksikön 37 henkinen tiimi laittamaan viime vuotta pakettiin ja alustamaan tulevaa. Ohjelmassa oli kokous vanhan navetan yliselle rakennetussa IdeaCalliossa, luomuillallinen ja joogaa. Virallisen osuuden jälkeen agendalla oli saunomista ja jo perinteeksi muodostunut karaoke tunnelmallisessa Venevajassa.  

Valitsimme illallismenuksi lähitilojen herkkuja sekä kauden vihanneksia ja marjoja. Ruoka oli aivan ihanaa, jälleen kerran! Meidän porukat innostuivat saunomisesta niin paljon, että otimme iltamyöhään vielä toisen saunakierroksen. Kaikki olivat todella tyytyväisiä! Hieman sataa tihuutteli, ja vaikka säihin ei edes calliolalaiset pysty vaikuttamaan, sade ajoittui sopivasti juuri joogan ajaksi, jolloin olimme sisätiloissa, Mia nauraa.

Terveystalon johto haki vauhtia syksyyn Calliolasta

Suomen suurimpiin terveysalan yrityksiin kuuluvan Terveystalon johtoryhmä kokousti Calliolassa syksyn alkajaiseksi. Osa heistä oli vieraillut Calliolassa jo aiemminkin, mutta toimitusjohtaja Yrjö Närhiselle vierailu oli laatuaan ensimmäinen. 

 

— Calliolassa ambitiotaso on selvästi korkealla. Olla sopivan pieni, mutta toimia kuin suuri, siinä on tasapainon haku herkässä, mutta hyvin on onnistuttu. Fasiliteetit ovat toimivat ja riittävän isot. Myös yrittäjyys näkyi mukavasti, rouva oli itse paikalla ja henkilökunnasta jäi sellainen fiilis, että jokainen hoitaa oman työnsä ja vastuunsa ilolla, ilman käskynhaltijaa. Palvelu tuntui aidosti henkilökohtaiselta. Calliolassa kaikki palaset ovat kohdallaan: sopiva etäisyys pääkaupunkiseudulta, järjestelyjen helppous ja toimivuus, monipuolinen ohjelmapalvelu ja irti arjesta -tunnelma. Kaikki hoitui vaivattomasti ja hienosti, Närhinen kertoo.

 

Asiapitoisen päivän vastapainoksi Terveystalon johtoryhmä jatkoi vapaamuotoisemman tekemisen parissa Villa Calliolan ohjelmakeittiössä. Calliolan ammattikokin johdolla tiimi tutustui aluksi valmistettavan illallisen raaka-aineisiin ja työvaiheisiin, jonka jälkeen tartuttiin toimeen. Yhteisen illallispöydän ääreen päästiinkin monia käytännön vinkkejä viisaampina.

 

— Rennompi yhdessä tekeminen sopi mainiosti intensiivisen kokoustamisen ja miettimisen jälkeen. Yhdessä kokkailu toteutui uniikilla tavalla: meille todellakin luotiin se inspiraatio ruoan valmistamiseen Calliolan kokin ja hienojen lähiraaka-aineiden avulla. Aktiivinen itse tekeminen sopi erityisen hyvin meidän oma-aloitteiselle ja osallistuvalle ryhmälle, Närhinen jatkaa. 

 

Terveystalolaisten ilta jatkui saunomisen merkeissä. Calliolassa on neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen. Kaikilta saunoilta on myös uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunojen materiaalivalinnoissa näkyy vahva yhteys luontoon ja meren läheisyyteen, jotka ovat Calliolan yrittäjille Maiju ja Kari Kasaselle erityisen tärkeitä elementtejä.  

 

— Hyviä kokemuksia on mukava jakaa! Meillä Suomessa se paha kello kalkattaa turhan usein, nyt on syytä antaa hyvän kellon kuulua, Närhinen naurahtaa lopuksi.

Unohtumaton syntymäpäiväjuhla Calliolassa

Riitta Palomäen 60-vuotisjuhlat vietettiin loppukesän kuulaissa tunnelmissa Calliolan saaristolaismaisemissa. Jo keväällä Riitta päätti, että haluaa juhlia ilman minkäänlaisia järjestelyhuolia. Juhlien kokonaisvaltainen ulkoistaminen jäi ainoaksi vaihtoehdoksi. 

 

– Käytyäni tyttäreni kanssa tutustumassa Calliolassa, tiesin että tässä se on. En millään halunnut vaihtaa juhlapaikkaa vaikka kaikki viikonloput elokuussa olivatkin jo tuolloin varattuja. Hieman epäröin juhlien järjestämistä arki-iltana, mutta onneksi vieraat pääsivät hyvin paikalle, Riitta kertoo. 

 

Juhlapäivä alkoi kahvin ja pienten suolapalojen merkeissä, ja jatkui pihapelien parissa. Muutaman tunnin petankin, mölkyn ja tikanheiton jälkeen tarjolla oli drinkkejä Päätalon idyllisellä terassilla. Juhliin kokoontui 16 sukulaisia ja ystävää, parikymppisistä aina 70 vuotiaaseen. Ja kaikilla oli hauskaa yhtä lailla.

 

— Illallinen tarjoiltiin Venevajassa. Joukossamme oli vaativia kulinaristeja ja myös erityisruokavaliota noudattavia. Kaikille voitiin kuitenkin tarjoilla sama menu, mikä oli erityisen hienoa. Söimme sorsaa, joka oli aivan fantastista. Ja koko Venevajan tunnelma kynttilöineen ja merimaisemineen, huikeaa!

 

Kaikki Riitan vieraat myös yöpyivät Calliolassa. Majoitusratkaisut räätälöitiin yksilöllisesti tarpeen mukaan. Calliolasta löytyy majoitustiloja jopa 80 hengelle, esimerkiksi yhden- ja kahden hengen huoneita vanhassa päätalossa, Villa Calliolassa, sekä erikokoisia ratkaisuja lukuisissa huviloissa. 

 

—  Samassa huvilassa majoittui esimerkiksi kaksi kolmekymppistä pariskuntaa. Vaikka he jakoivat yhteiset oleskelutilat, molemmilla oli omaa rauhaa omine makuu- ja kylpyhuoneineen. Samalla periaatteella myös sinkkuvieraat sijoitettiin yhteisiin tiloihin. Ja toki yhden- tai kahdenhengen huoneita oli käytössä myös, tarpeen mukaan. Kaikille vieraille löytyi sopiva majoitusratkaisu. 

 

Riitta on työskennellyt 30 vuotta suomalaisissa ja monikansallisissa yrityksissä, viimeksi Uponorilla. Vuoden talousjohtajaksikin valittu Riitta juhlisti syntymäpäivänsä lisäksi myös uutta elämänvaihetta, siirtymistä päivätyöstä hallitusammattilaiseksi. Toiminnan naisena tunnetun Riitan oli helppo antaa juhliensa järjestelyt Calliolan ammattilaisten käsiin.

 

— Olen todella tyytyväinen, asiat sujuivat napakasti ja minut pidettiin jatkuvasti ajan tasalla järjestelyjen etenemisestä eikä minun tarvinnut huolehtia mistään. Sain itse vain nauttia onnistuneista ja omannäköisistä juhlistani. Juuri kuten halusinkin. 

Uniikki miljöö hurmaa vuodesta toiseen

Suomen Akatemian ryhmä vietti toukokuista torstaipäivää Calliolan Venevajasssa, jonka lasiseinän takaa aukeaa upeat merimaisemat. Jarmo Wahlfors johtaa Akatemiassa Terveyden tutkimuksen yksikköä, joka vastaa terveyden tutkimuksen toimikunnan alaan kuuluvien asioiden valmistelusta, esittelystä, toimeenpanosta ja tutkimuksesta. Jarmo oli jo kolmatta kertaa Calliolassa.

"Calliola kokonaisuutena on täysin ainutlaatuinen! Tiesin jo aiempien käyntien perusteella, että täällä ihan kaikki toimii, joten valinta toimikuntamme suunnittelukokouksen paikaksi oli helppo tehdä. Nyt koolla oleva toimikunta aloitti kautensa vasta tämän vuoden alussa. Calliolan kaunis ja rauhallinen ympäristö luo otolliset puitteet sekä työn teolle että sen ohessa tapahtuvalle 

 

tutustumiselle ja yhteishengen kohottamiselle. Tämä on toimikunnan ensimmäinen “vetäytyminen”, jossa jäsenet oppivat tuntemaan toisiaan ja toivottavasti myös meitä virkamiehiä", Jarmo naurahtaa.

Akatemialaiset ovat käyneet Calliolassa jo vuosia. Myös muut yksiköt ovat löytäneet tiensä Calliolaan. Aiemmin yhdessä on muun muassa kokkailtu Villa Calliolan ohjelmakeittiössä ja harrastettu pihapelejä. Tällä kertaa ohjelmassa oli saunomista ja illallinen grillauksen merkeissä.

"Kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Selväähän se, että tänne ei tulisi uudelleen, jos näin ei olisi. Calliolan upea miljöö, erinomainen sijainti, loistava ruoka ja ystävällinen palvelu on sellainen konsepti, jonka vuoksi kannattaa tulla uudelleen. Ja tänään saimme vielä auringonkin kaupan päälle"!

Calliolasta voimaa työyhteisöön

Talent & Recruiment Managerina SectorAlarmilla työskentelevälle Mirva Haapalaiselle Calliola on tuttu paikka jo edellisen työnantajan ajoilta.

 

– Olen järjestänyt Calliolassa useita tapahtumia jo aiemmin. Hyvien palautteiden ja omien kokemusteni perusteella halusin tuoda myös uuden tiimini viettämään virkistyspäivää Calliolaan. Voin aina luottaa yhteistyöhömme ja siihen, että asiat ovat paikan päällä kuten on sovittu. Ja niin myös tällä kertaa: kaikki sujuivat vaivattomasti, Mirva kertoo.

 

Kokoustamisen lisäksi seitsemän hengen ryhmälle oli järjestetty muutakin aktiviteettia. Calliolan oheisohjelmien joukosta valikoitui ryhmän intressit huomioiden pyöräretki ja taiji. Palautteiden perusteella valinnat olivatkin erityisen onnistuneet ja sääkin suosi virkistyspäiväläisiä.

 

Calliolan neljä kokoustilaa tarjoavat monipuoliset ratkaisut kaikenkokoisille ryhmille ja kokouksille ympäri vuoden. Majoitustilat sijaitsevat saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Yöpyjiä Calliolaan mahtuu enimmillään 80.

 

– Calliolan miljöö ja fasiliteetit ovat raikkaat ja ainutlaatuiset. Kokoustiloja on monenlaiseen tarpeeseen ja ryhmäkoolle. Kaikki on mietitty detaljeja myöten niin, että myös kokousjärjestäjän on helppo rentoutua. Sijainti vaatii toki kuljetuksen järjestämistä, mutta matka maksaa vaivan! Ja Calliolan ruoka on ihan oma lukunsa, siis positiivisessa mielessä!

Kokous- ja tapahtumahotelli Calliola on parhaimmillaan yritysjohdon ja henkilöstön kokous-, koulutus- ja työhyvinvointitapahtumien sekä tunnelmallisten juhlien pitopaikkana.

– Palvelu on parasta Calliolassa, ehdottomasti. Kaikki yksityiskohdatkin on mietitty ja palvelu on kaikilla tasoilla lämmintä ja korkealaatuista. Calliola sopii monenlaisille ryhmille, jotka haluavat kokoustaa ja viettää tiimipäivää suhteellisen privaatissa ja rennossa ympäristössä. Kiitos jälleen kerran kaikille calliolaisille! Varmasti nähdään taas, Mirva huikkaa lopuksi.

Schenker Oy:n kokemukset valmennuksista Calliolassa

Lämmin kiitos miellyttävästä yhteistyöstä liittyen tähän koulutuskokonaisuuteemme. Totesimme, että kaiken kaikkiaan on ollut todella mukavaa ja vaivatonta suunnitella koulutusta. Olemme voineet keskittyä olennaiseen, kun on ollut niin luotettava yhteistyökumppani. Myös koulutukseen osallistujan näkökulmasta kokonaisuus on ollut todella onnistunut. Järjestelyt toimivat, kokousisäntä ja koko henkilökunta  oli avuliasta ja mutkattoman ystävällistä. Kokoustarjoilut toimivat ja tarjotut lounaat ja etenkin illalliset olivat maukkaita ja sopivan erikoisia. Sijaintinsa puolesta Calliola tarjosi meille juuri sitä irtautumista arjesta, jota toivoimme ja haimme. Meille jäi kivat muistot tästä koulutuksesta, välitättehän terveisemme Calliolan väellekin!

Calliola onnistui ylittämäään Kiinteistöliitto Uusimaan odotukset moninkertaisesti

Oheisella videolla Kiinteistöliitto Uusimaa kertoo tunnelmia ja kokemuksia virkistyspäivistään Calliolassa. Videoon pääset tästä.

Please reload

CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png