AJANKOHTAISTA

Kokeile saaristolaiselämää ja vietä unohtumaton miniloma ainutlaatuisessa miljöössä

 

Irrottaudu arjen kiireestä ja vietä miniloma perheen tai lähimpien ystävien kanssa tunnelmallisessa saaristossa! Nauti aamuhetkistä luonnon keskellä, tutustu lähialueen nähtävyyksiin ja rentoudu merenrantasaunoilla päivän päätteeksi.

Calliolassa on useita erilaisia merenrantahuviloita, jotka kaikki majoittavat 7-8 henkilöä. Huvilat ovat täysin varusteltuja ja keittiöstä löytyy kaikki tarvittava, kuten uuni, sähköliesi, jääkaappi, kahvinkeitin ja espressokone. Alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, jonka lisäksi korkealla ja valoisalla parvella on neljä yhden hengen vuodetta. Huviloissa on myös kaksi tilavaa kylpyhuonetta.

Mikäli kaipaat vaihtelua työntekoon, huvilamme soveltuvat hyvin myös etätyöskentelyyn.

Calliolan alueella on neljä ranta-saunaa, oma idyllinen pieni venesatama ja loistavat kalastusmahdollisuudet. Alueella on yksityinen hiekkaranta, kanootteja, sulkapallokenttä, jousiammuntarata ja keinut lapsille. Calliolan lähialueilta löydät lisäksi paljon koettavaa ja nähtävää koko perheelle!

Keittiöllä varusteltujen huviloiden lisäksi tarjolla on myös pienempiä huoneistoja, joiden majoitushintaan sisältyy aamiainen. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme sähköpostitse calliola@calliola.com tai puhelimitse 0201 600 888.

CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png