AJANKOHTAISTA

Calliolan popup-hiihtoloma viikoilla 8-10

 

Calliolan saaristolaistilan pihapiirissä riittää puuhaa. Meillä voit vaikkapa kalastaa ja pilkkiä, tehdä luontoretkiä läheisiin metsiin, pelata frisbeegolfia ja erilaisia pihapelejä, tutustua Kirjastomme mielenkiintoiseen kirjavalikoimaan tai pelata biljardia ja lautapelejä tunnelmallisesti takan ääressä. Meren jäätyessä pääset myös helposti retkiluistelemaan ja kelkkailemaan jäälle.

Meiltä lähdet helposti päiväretkille ja tutustut lähiseudun upeisiin kohteisiin, kuten Fiskarsin viehättävään ruukkialueeseen, Raaseporin linnanraunioihin ja idylliseen Tammisaaren kaupunkiin museoineen.

 

Koirat ovat myös tervetulleita meille!

Hiihtolomapakettiin sisältyy majoitus viihtyisässä huvilassa tai huoneistossa, kotiruokaillallinen ja aamiainen. Paketin hinta alkaen 105 € / hlö / yö, lapset 4-12v. puoleen hintaan.  

Tarjoushinta koskee min. 3 vrk varauksia.

Lisämaksusta voit myös varata oman merenrantasaunavuoron.

Varausmaksuna veloitamme ensimmäisen vuorokauden paketin hinnan. Peruutuksen voi tehdä viimeistään viikkoa ennen saapumista, jolloin palautamme puolet varausmaksusta. Mikäli peruutus tehdään alle viikko ennen saapumista, pidätämme koko varausmaksun peruutuskuluna.

 

Varaa oma hiihtolomapakettisi puhelimitse numerosta 0201 600 888 tai sähköpostitse osoitteesta calliola@calliola.com.

Autamme mielellämme sinua kaikissa kysymyksissäsi!

CONTACT US

Calliola – in Raseborg by the sea

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna

Tel. +358 201 600 888

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png